Gallery Foto Anda / Your Photo Gallery

Latest

Pulau Pinang

Koleksi gambar-gambar sekitar Pulau Pinang

Custom Album Collections

Landscape

Pantai Pasir Pendek (AON outing)

beberapa hasil yg tak seberapa yg dapat sy rakamkan pada masa outing kali ini.

IMG_5323_3r IMG_5340_1r

Sepetang di Jeti Pulau Aman

Sepetang bersama family..menikmati makan malam sambil melihat matahari terbenam…

Journey to the end of the world?

Cuti..3 hari pulak tue..mmmm..apa nk buat..ting!!!..jom p Padang Besar aku bgtau org rumah..jom!! aku dgr suara dia dr dapur..huh..huh..dia pun tak pernah sampai Padang Besar lg..kami ikut jalan Changlung, jumpa Unimap dan terus melalui Chuping..mmm aku pun first time lalu ikut Chuping nie..luasnya ladang tebu sini..seluas mata memandang..kkdg rasa mcm dlm cite Smallville ja..hahaha..sempat jugak aku ambik peluang snap dua tiga keping gambar masa kat sini..hehehe…enjoy!!!

kt bawah nie version BLACK & WHITE

Macro Photography

Suatu pagi nang indah..tatkala mentari menjengah dibalik ufuk timur…embun-embun masih lagi di dedaun..terlihat unggas meniti menghirup madu disediakan sang bunga..

IMG_3087_4ra

IMG_3081_2ra

One of my friend asking for how the look like of my DYI flash diffuser I used during my macro shoot. Not a high tech one but I think it is enough to reflect the light.

One day, I woke up in the morning, I heard chaos outside of my house. I looked outside my window, I didn’t see anything except some grass moving left and right blew by the wind. I took my camera, lens ready plugged with my newly bought Raynox DCR250 and started to snap around. What I found…mmmMMMMMmmm…you may see below photos…

Dragon Fly

Ladybird

Jumping Spider

A Life Of  The Ant

Long-Legged Fly

Flying Horse

Wedding Aziah & Shukri

Selamat Pengantin Baru diucapkan kepada pasangan Shukri & Aziah..semoga ikatan yg dibina ini akan tetap utuh dan erat dalam kebahagiaan dan kemesraan sehingga akhir hayat..

sebahagian dpd gambar2 yang berjaya dirakam..fresh dr camera..gambar2 lain, akan disediakan SGP 😉

terima kasih yang tak terhingga sy ucapkan di atas kerjasama yang diberikan kepada sy…

satu lagi..terima kasih atas lauk kenduri tue..mmm sedap..byk sngt la mak su bg..tak habis mkn..huh..huh..by the way..terima kasih byk2.. 😉

Harap kalian berpuas hati dgn khidmat abg jai..peace 😉

Outdoor Meeza & Dzul

terima kasih Meeza dan Dzul atas kerjasama yang diberikan sepanjang proses photo shoot ini.

Beberapa gambar yg tak diedit lg.. harap Meeza & Dzul berpuas hati dgn khidmat sy 😉